Lid worden

Ben je op zoek naar een gezellige,  recreatieve volleybalvereniging waar je kunt trainen maar desgewenst ook deel kunt nemen aan de recreantencompetitie van de Nevobo?

Wil je een keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of TKC bij je past?

Dat kan. Neem hiervoor contact op met de secretaris.

TKC Hengelo lid worden

Wie zoeken we?

TKC is op zoek naar recreatieve volleyballers vanaf 21 jaar. Voor alle groepen is het van belang dat je beschikt over (recente) volleybalervaring en de basistechnieken en -regels van het volleybal beheerst.

Momenteel hebben we alleen nog ruimte op de maandagavond. Voor de dinsdagavond werken we met een wachtlijst. Ook hiervoor kun je contact opnemen met de secretaris.

TKC Hengelo lid worden

Waar trainen we?

De trainingen vinden plaats op maandag- of dinsdagavond.

Op de maandagavond is dit van 19:45 – 21:15 uur in Sporthal Twickel, Woolderesweg 130, Hengelo en op de dinsdagavond van 20:00 – 21:30 uur eveneens in Sporthal Twickel.

Voor diegenen die deelnemen aan de recreantencompetitie wordt ongeveer 10 maal per jaar wedstrijden gespeeld op de woensdag- of donderdagavond. Maar mocht je alleen willen trainen dan kan dat uiteraard ook.

TKC Hengelo lid worden

Contributie

De contributie bedraagt €9,– per maand, maar wordt geïnd per kwartaal (27,- per kwartaal).

Daarnaast komt daar voor de competitie spelende leden ongeveer €35,– per jaar bij in verband met de Nevobo bijdrage.

Betaling van de verschuldigde contributie en de kosten van eventuele deelname aan competities is alleen mogelijk via automatische incasso. Het bedrag wordt voorafgaand aan ieder kwartaal afgeschreven.

TKC Hengelo lid worden

Lid worden

Wil je lid worden download dan het inschrijfformulier. Vul het formulier in, onderteken het en stuur of mail het terug naar de secretaris.